Very easy to make and the best of all, you can freeze them and bake any time you like!!! They are really a lifesaver.
Qué necesitas?
* Carne molida y huevo
*Vegetales: Champiñones, jalapeños, cebollas y ajo
*Discos de empanadas para hornear (no freir)
*Condimentos: Sal, pimienta, aceite de oliva, paprika, nuez moscada, salsa de soja, pasta de tomate, salsa Worcestershire y orégano.
What do you need?
* Minced meat and eggs
*Vegetables: Mushrooms, jalapaños, onions and garlic
*Pastry discs for baking(not frying)
*Seasoning: Salt, Pepper, olive oil, paprika, nutmeg, soya sauce, tomato paste, worcestershire sauce and oregano.
Cómo hacer el relleno?
* Pica todas las verduras, eso si no te olvides de quitarle las semillas al jalapeño para que no piquen.
*Saltea las verduras hasta que estén doradas, luego agrega la carne molida
*Hierve los huevos y picalos para agregarlo al resto del relleno
*Una vez que la carne este lista agrega los condimentos y la pasta de tomate.
How to make the stuffing?
*Chop the vegetables, and don´t forget to take off the seeds to the jalapeños, if not their will be spicy hot.
*Sauté vegetables till golden, then add the minced meat.
*Boil the eggs then cut them into small pieces.
*Once the meat is done add all the seasonings and tomato paste
No hay comentarios:
Publicar un comentario